Ganea cel norocos! FC Voluntari, victorie muncită pe terenul Iaşiului - LOOKPLUS
Ganea cel norocos! FC Voluntari, victorie muncită pe terenul Iaşiului

Ganea cel norocos! FC Voluntari, victorie muncită pe terenul Iaşiului

FC Voluntari a obţinut o victorie preţioasă pe terenul lui CSMS Iaşi, scor 1-0, la capătul unui meci dominat de gazde.

Oaspeţii au avut un început perfect de meci. Bălan a deschis scorul în minutul 10, după ce a reluat acrobatic în poartă din doar 4 metri! La faza golului, Grahovac s-a accidentat după contactul avut cu atacantul Voluntariului şi a fost înlocuit cu Caparco.

Conduşi pe tabelă, moldovenii au luat cu asalt poarta adversă. Bole a avut şansa egalării, însă nu l-a putut învinge pe Calancea (’21). La faza următoare, Golubovic a încercat o execuţie de mare atacant, dar reluarea sa cu călcâiul a fost respinsă de goalkeeper-ul ilfovenilor (’23). Calancea a intervenit excelent şi la şutul plasat al lui Vasile Gheorghe (’26).

Ieşenii nu au reuşit să înscrie nici de la punctul cu var. Golubovic a trimis peste, spre uimirea fanilor (’39). Vârful lui CSMS Iaşi a avut o şansă uriaşă şi în debutul actului secund, când şutul său a fost deviat puţin alături de un fundaş al oaspeţilor (’60). Onduku nu a putut nici el să introducă balonul în plasă, după o acţiune personală (’62). La reluare, Bălan a fost oprit neregulamentar din drumul spre poartă, după un fault imaginar văzut de centralul partidei la Mădălin Ciucă (’68).

Finalul de meci a fost la fel de animat. Gazdele au căutat cu disperare golul egalizator, dar Cristea (’90) nu a fost nici el mai norocos, trimiţând pe lângă dintr-o situaţie ideală. Mai mult, oaspeţii puteau înscrie pe contraatac, în prelungiri, dar Voduţ s-a pierdut cu firea în faţa fundaşilor adverşi (’90+2). Nu a contat însă! FC Voluntari a câştigat cu 1-0 şi a luat o gură mare de oxigen în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

18 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: