Gâlcă șochează după incidentele din timpul derby-ului: ”Felicit galeria lui Dinamo pentru atmosfera făcută” - LOOKPLUS
Gâlcă șochează după incidentele din timpul derby-ului: ”Felicit galeria lui Dinamo pentru atmosfera făcută”

Gâlcă șochează după incidentele din timpul derby-ului: ”Felicit galeria lui Dinamo pentru atmosfera făcută”

Steaua a învins-o din nou pe Dinamo cu scorul de 3-1, la finele unui meci cu incidente grave. Surprinzător, Costel Gâlcă i-a felicitat pe fanii ”câinilor” pentru atmosfera creată.

Tehnicianul Stelei a surprins la flash-interviul de după meci, când a ținut să-i felicite pe ultrașii dinamoviști. ”Vreau să felicit galeria lui Dinamo pentru atmosfera făcută”, a spus Gâlcă, la microfonul Look TV, după care s-a referit la scandalul din debutul reprizei, când suporterii gazdelor au întrerupt jocul.

”Arlauskis era amețit, dar aveam nevoie de el în poartă. Exista riscul să nu mai intre, dar mă bucur că am reușit să-l convingem să revină. Cu acest rezultat avem din nou șanse la titlu”, a mai spus Gâlcă.

Tehnicianul Stelei a recunoscut că nu a mai vorbit în ultimul timp cu patronul Gigi Becali și a admis că echipa sa ar fi pierdut orice șansă la titlu dacă nu câștiga în această seară. ”Noi trebuie să ne gândim la meciul următor cu Chiajna și să-l câștigam. Dacă azi pierdeam și ASA se distanța la 5 puncte, era foarte greu să mai sperăm. N-am mai vorbit în ultima vreme cu patronul, dar o să avem tot timpul din lume să facem asta”, a încheiat Gâlcă.

3 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: