Gâlcă, la mare căutare. E asaltat de oferte - LOOKPLUS
Gâlcă, la mare căutare. E asaltat de oferte

Gâlcă, la mare căutare. E asaltat de oferte

Mai multe cluburi importante din Orientul Apropiat au pus ochii pe Costel Gâlcă. Emisari ai lui Al-Wahda, Al-Jazira și Al-Shabab au fost deja la București pentru a negocia cu antrenorul care la finalul sezonului își încheie contractul cu Steaua.

Costel Gâlcă deja a îndeplinit primul obiectiv al sezonului, Cupa Ligii, și are șanse mari să realizeze o triplă istorică. Cu două victorii, în meciurile cu CSMS Iași și Universitatea Cluj, fostul internațional va intra într-un club select al antrenorilor care la debutul în fotbalul mare reușesc să obțină trei trofee. Iar perspectiva pe care o oferă Gâlcă a atras atenția mai multor cluburi importante din zona Golfului.

Al-Wahda, echipă la care Ladislau Boloni a fost antrenor și Viorel Moldovan jucător, Al-Jazira, pregătită în trecut de Walter Zenga, sau Al-Shabab, doresc să obțină semnătura tehnicianului român. Gâlcă nu a dat deocamdată un răspuns, urmând ca după finala Cupei României, când va ști exact numărul trofeelor cucerite, să se așeze la masa negocierilor.

26 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: