Gâlcă ia doi dintre cei mai buni fotbaliști ai Stelei - LOOKPLUS
Gâlcă ia doi dintre cei mai buni fotbaliști ai Stelei

Gâlcă ia doi dintre cei mai buni fotbaliști ai Stelei

Costel Gâlcă s-a despărțit de Steaua imediat după ce a câștigat și cel de-al treilea trofeu intern al sezonului: Cupa României. Deocamdată fără angajament, tehnicianul a anunțat că pe Prepeliță și Tănase îi va lua cu el când va semna cu o echipă.

Costel Gâlcă nu mai merge la Maccabi Tel Aviv. Israelienii și-au găsit deja antrenor, iar „Costelinho” așteaptă în continuare oferte. Este dispus să continue și în Liga 1, dar ar prefera un contract la o echipă din Europa care-și propune performanță. Indiferent unde-și va continua cariera, Gâlcă a anunțat care sunt jucătorii pe care-i vrea la noua echipă, dintre cei pe care i-a antrenat la Steaua: Tănase și Prepeliță.

„În Emirate am vorbit de ceva, dar vag. Aş vrea undeva în Europa, dar depinde de proiect. N-aş refuza nici Liga 1, niciodată n-am spus că n-aş vrea să rămân aici. Am ţinut legătura cu jucătorii Stelei, vorbesc pe Whatsapp şi pe unii voi încerca să-i iau unde mă duc. De exemplu, pe Prepeliţă, că tot e liber, pe Tănase, despre care ştiu că îşi doreşte mult să plece”, a declarat Costel Gâlcă.

15 iunie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: