Gâlcă, despre chinul de la Steaua: „Becali mi-a zis de la început că se va implica la echipă” - LOOKPLUS
Gâlcă, despre chinul de la Steaua: „Becali mi-a zis de la început că se va implica la echipă”

Gâlcă, despre chinul de la Steaua: „Becali mi-a zis de la început că se va implica la echipă”

Costel Gâlcă a făcut dezvăluiri legate de sezonul trecut, în care a fost antrenorul Stelei. Tehnicianul spune că patronul l-a anunțat de la început că se va implica la echipă și a dezvăluit de ce a insistat pentru a-și stabili o clauză de reziliere a contractului.

Costel Gâlcă a fost criticat pentru jocul Stelei, în special din returul campionatului. Chiar și așa, antrenorul a reușit să cucerească toate cele trei trofee interne. Dar antrenorul nu poate uita că relația cu patronul nu a fost deloc una roz.

„Domnul Becali mi-a spus de la început că se va implica la echipă. În sensul să joace unii jucători. Ştiam de la alţii cum procedează. El vrea să ştie echipa. Înainte de meciuri, vorbeam, ne consultam. Dar nu se poate spune că el făcea echipa. El voia ca anumiţi jucători care nu erau în formă să joace titulari. Eu îi explicam… La cererea lui, au intrat jucători care nu prea jucaseră, Latovlevici, Bourceanu”, a spus Gâlcă, la Dolce Sport.

Antrenorul a explicat și faptul că a avut tentativa de a pleca de la echipă, chiar în pauza competițională dintre tur și retur. De asemenea, a vorbit despre motivul pentru care a ținut neapărat ca patronul să-i treacă în contract o clauză de 500.000 de euro, bani pe care să-i primească dacă va fi dat afară. La fel, dacă pleca el, era nevoit să plătească această sumă.

„În decembrie am vorbit cu staff-ul meu şi m-am gândit că trebuie să plec. Îmi plecau jucători importanţi şi nu se făceau transferuri. Atunci am avut un sentiment şi m-am gândit la asta. A fost o clauză de 500.000 de euro, dar nu ţinea de locul în clasament. Patronul mă dădea afară dacă nu exista această clauză. Eu am pus această clauză. Dacă plecam, trebuia ca eu să plătesc această sumă, la fel şi dacă mă dădeau afară”, a mai dezvăluit Costel Gâlcă.

30 iunie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: