Gâlcă: "Dacă acceptă Şumudică, îi vom da de băut!". Tehnicianul a vorbit şi despre viitorul său la Steaua - LOOKPLUS
Gâlcă: „Dacă acceptă Şumudică, îi vom da de băut!”. Tehnicianul a vorbit şi despre viitorul său la Steaua

Gâlcă: „Dacă acceptă Şumudică, îi vom da de băut!”. Tehnicianul a vorbit şi despre viitorul său la Steaua

Costel Gâlcă a comentat victoria steliştilor în faţa Botoşaniului, dar şi eşecul mureşenilor pe terenul Astrei. Tehnicianul „roş-albaştrilor” s-a oferit să-i dea de băut lui Şumudică pentru că a încurcat ASA în lupta la titlu. 🙂

„Suntem foarte bucuroși, dar bucuria o să dureze doar în seara asta. Mai avem un meci, dar acum depindem numai de noi. Mergem cu toate forțele să câștigăm acest meci. Jucătorii au fost prea tensionați și conectați la meci. Am vrut să câștigăm, am dus agresivitatea peste măsură, jucătorii au depus un efort enorm când am rămas în 8 oameni. Sper ca pe viitor să nu se mai întâmple acest lucru, pentru că avem nevoie de toți. Noi trebuia să câștigăm și după aceea să vedem ce face ASA la Astra. Cu siguranță îi vom da de băut lui Şumudică dacă va accepta. E un antrenor foarte bun, profesionist, și-a dovenit valoarea încă o dată”, a declarat Gâlcă la Look TV.

„Normal că îmi doresc să rămân”

Deşi Gigi Becali a anunţat că Mirel Rădoi va prelua echipa din vară, Costel Gâlcă mai speră să rămână la Steaua. „Meciul de la Iași e mai important decât Cupa. Când se vor termina aceste jocuri, veți afla tot. Sper să am o discuție cu patronul echipei sau cu Argăseală. Nu știu ce gânduri au ei, eu vreau să vorbim și după aceea vom vedea. Totul depinde la meciul de la Iași și de cel din Cupă. Rădoi e binevenit dacă asta e alegerea lui Becali. E tot stelist, cu siguranță va avea rezultate foarte bune”, a afirmat Gâlcă.

24 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: