Gâlcă a fost chemat de urgență la ”palatul” lui Gigi Becali: ”Îi străluceau ochii de bucurie când i-a spus asta” - LOOKPLUS
Gâlcă a fost chemat de urgență la ”palatul” lui Gigi Becali: ”Îi străluceau ochii de bucurie când i-a spus asta”

Gâlcă a fost chemat de urgență la ”palatul” lui Gigi Becali: ”Îi străluceau ochii de bucurie când i-a spus asta”

Victoria categorică obținută de Steaua în finala Cupei Ligii, 3-0 cu Pandurii Târgu Jiu, l-a făcut pe Gigi Becali să revină la sentimente mai bune față de Costel Gâlcă. Patronul ”roș-albaștrilor” l-a chemat de urgență pe antrenor și i-a mărturisit că se gândește să-l păstreze și din vară la echipă.

Gigi Becali n-a renunțat la visul de a câștiga încă un titlu și este gata să facă orice pentru ca Steaua să ajungă în grupele UEFA Champions League. Deși a negociat cu mai mulți tehnicieni, patronul ”roș-albaștrilor” se gândește tot mai serios și la varianta în care îl va păstra și din vară pe Costel Gâlcă. Refuzul lui Dan Petrescu și ezitările lui Cosmin Olăroiu, care nu știe încă dacă va continua în Emirate, la Al Ahli, par să vină în sprijinul lui Gâlcă și să-i asigure postul și pe viitor.

Iar victoria lui ”Costelinho”, 3-0 în finala Cupei Ligii împotriva celor de la Pandurii, pare să-l fi determinat pe ”latifundiar” să-i mai dea o șansă acestuia. După ce mult timp l-a trata cu indiferență și chiar a evitat să-l cheme la discuții, Gigi Becali a decis să-l invite pe tehnician la ”palat”, pentru o scurtă ședință, ocazie cu care omul de afaceri i-a făcut o propunere surprinzătoare.

”Aseară, imediat după meci, l-au sunat pe Gâlcă și l-au chemat la o ședință ca să discute despre viitorul echipei. Gigi Becali l-a primit cu căldură, îi străluceau ochii de bucurie și l-a felicitat pentru victoria din finala Cupei Ligii, apoi i-a spus că ar putea să rămână antrenor la Steaua și din vară dacă va câștiga toate trofeele. I-a subliniat că trebuie să câștige tot ce a mai rămas, adică titlul și Cupa României. A precizat că nu e o promisiune, dar că se gândește serios să-l păstreze și de la anul. Gâlcă n-a răspuns nimic, dar i-a mulțumit și părea încântat”, a povestit unul dintre apropiații tehnicianului.

Gestul lui Gigi Becali a venit la scurt timp după ce chiar chiar el anunțase că Gâlcă nu va mai continua la cârma Stelei și din vară. Omul de afaceri a lăsat de înțeles că principalii favoriți sunt Laurențiu Reghecampf, Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi.

21 mai 2015

Un comentariu To “Gâlcă a fost chemat de urgență la ”palatul” lui Gigi Becali: ”Îi străluceau ochii de bucurie când i-a spus asta””

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: