Galațiul respiră! Oțelul învinge la Piatra Neamț și pasează ”lanterna” (VIDEO) - LOOKPLUS
Galațiul respiră! Oțelul învinge la Piatra Neamț și pasează ”lanterna” (VIDEO)

Galațiul respiră! Oțelul învinge la Piatra Neamț și pasează ”lanterna” (VIDEO)

Trupa lui Tibor Selymes s-a impus în această seară pe terenul unei rivale aflate în lupta pentru evitarea retrogradării și continuă să spere într-o minune, după 15 etape.

Puțini ar fi pariat pe Oțelul la Piatra Neamț, chiar dacă gălățenii întâlneau o altă echipă aflată în picaj, Ceahlăul. Cu o singură victorie la activ și cu numai 8 puncte în clasament, oaspeții au început mult mai bine, iar Cristea a trimis în bara porții lui Calancea, după numai 12 minute de joc. Nemțenii nu au luat în serios semnalul de alarmă și numai reflexul lui Calancea (’37) a păstrat tabela imaculată și la pauză.

Tot oaspeții s-au dovedit mai deciși și după reluare și același Cristea a trecut pe lângă gol în minutul 52, dar bara i-a salvat din nou pe cei de la Ceahlăul. Inevitabilul s-a produs patru minute mai târziu. Florin Cernat s-a distrat cu apărarea gazdelor, i-a pasat perfect lui Cristea, iar acesta nu a mai iertat și Oțelul a trecut în avantaj. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, astfel că gălățenii au obținut prima victorie de la venirea lui Selymes și părăsesc ultimul loc din clasament, acolo unde se află în prezent CSMS Iași.

22 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: