Gabi Enache: ”Asta e adevărata față a Astrei. Meritam să batem Steaua” - LOOKPLUS
Gabi Enache: ”Asta e adevărata față a Astrei. Meritam să batem Steaua”

Gabi Enache: ”Asta e adevărata față a Astrei. Meritam să batem Steaua”

Astra a obținut un rezultat de egalitate pe terenul Stelei, într-un meci extrem de spectaculos. Gabriel Enache consideră că echipa sa ar fi meritat mai mult de la această partidă, ținând cont și de numărul ocaziilor.

”V-am spus că asta e adevărata față a Astrei, sper să continuăm de acum tot așa. Eu zic că jocul a fost în favoarea noastră și meritam cele 3 puncte. Cred că meritam să batem Steaua”, a declarat Enache la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look TV.

Mijlocașul giurgiuvenilor a ratat o ocazie imensă în minutul 75, așa că nu are să-i facă niciun reproș lui Budescu, omul care ar fi putut să conducă Astra spre o victorie mare în Ghencea.

”Nu ne-am supărat pe Budescu, important e că a ajuns să aibă acele ocazii. El ne-a ajutat și ne va ajuta în alte rânduri, așa că nu are nimeni nimic să-i reproșeze”, a punctat Gabi Enache. Acesta a vorbit și despre meciul cu Salzburg, din grupele Europa League. ”Important e că am luat un punct cu Steaua, iar de acum sperăm să facem un joc bun și cu Salzburg. Vrem să facem o figură frumoasă în cupele europene și să obținem cât mai mult”, a mai afirmat Enache.

28 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: