Fructele exotice, tot mai căutate de români. Ce se află în topul preferințelor (VIDEO) - LOOKPLUS
Fructele exotice, tot mai căutate de români. Ce se află în topul preferințelor (VIDEO)

Fructele exotice, tot mai căutate de români. Ce se află în topul preferințelor (VIDEO)

Românii dau merele pe pomelo sau mango. Fructele exotice își fac tot mai mult loc în coșul de cumpărături. Nici nu este de mirare că acum pot fi cumpărate peste tot, chiar și la tarabele din piață.

Dacă în urmă cu câțiva ani citricele și fructele exotice nu prea se regăseau în meniul românilor, acum acestea sunt aproape nelipsite din alimentația zilnică.

Și nu doar în supermarketuri găsim fructe exotice. Tarabele din piețe sunt pline atât cu mere și pere, cât și cu banane, mandarine, kiwi și pomelo.

Există și români care nu se dau în vânt după rodii, avocado sau pomelo. Și asta pentru că nu știu exact cum să le consume.

„Astea sunt fructe pe care puțină lume le cunoaște și puțină lume le consumă. Nu toată lumea știe cum se mânâncă un avocado, de exemplu. Asta se pregătește ca o pastă. Nu toată lumea își permite. Mango la fel. Ce s-a obișnuit este kaki”, spun comercianții.

Specialiștii din agricultură precizează că producția internă de fructe din ultimii ani a scăzut. Un motiv îl reprezintă concurența acerbă a produselor de import. Chiar și așa, aceștia susțin că tot mai bune sunt fructele românești.

19 ianuarie 2015

Un comentariu To “Fructele exotice, tot mai căutate de români. Ce se află în topul preferințelor (VIDEO)”

  1. Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email crisburlacu@hotmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: