FRF, speculă cu bilete la Ungaria - România? Acuze grave! - LOOKPLUS
FRF, speculă cu bilete la Ungaria – România? Acuze grave!

FRF, speculă cu bilete la Ungaria – România? Acuze grave!

Federația Română de Fotbal este acuzată de suporterii echipei naționale că ar favoriza o anumită speculă la biletele de la Ungaria – România, din preliminariile Campionatului European de anul viitor.

Pentru meciul de la Budapesta, care va avea loc pe 4 septembrie, la ora 21.45, FRF este acuzată de Organizația „Uniți sub Tricolor” că ar fi complicele unei agenții de turism, deoarece tichetele nu sunt disponibile publicului. Publicăm mai jos comunicatul integral al organizației:

„Noi, suporterii echipei naționale, reuniți în cadrul proiectului „Uniți sub tricolor”, dorim să atragem atenția asupra unui nou derapaj al FRF în relația sa cu publicul plătitor de bilete.

Astfel, suporterii români care doresc să vadă live meciul naționalei de la Budapesta trebuie să plătească circa 190 euro unei agenții turistice care beneficiază de un tratament preferențial din partea FRF. În condițiile în care biletele nu sunt încă disponibile spre vânzare către publicul larg, această agenție de turism condiționează accesul la bilete de achiziționarea unui pachet turistic constând în două nopți de cazare în Budapesta.

Prețul solicitat pentru acest serviciu este de 190 euro, în condițiile în care ofertele disponibile pe internet, pentru același hotel și aceeași perioadă, nu depășesc suma de 100 euro / persoană. Condiționarea accesului la bilete, cu precădere în cazul unor deplasări de mare interes, precum cea din Ungaria, reprezintă doar o formă de speculă mascată și realizată cu girul Federației Române de Fotbal.

În aceste condiții, nu ne rămâne decât să tragem un semnal de alarmă și să constatăm că deși conducerea Federației s-a schimbat, practicile și lipsa de transparență în relația cu suporterii au rămas aceleași”.

30 iunie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: