FRF a lansat imnul oficial al naționalei. O trupă de succes a compus piesa (VIDEO) - LOOKPLUS
FRF a lansat imnul oficial al naționalei.  O trupă de succes a compus piesa (VIDEO)

FRF a lansat imnul oficial al naționalei. O trupă de succes a compus piesa (VIDEO)

FRF a lansat astăzi noul imn al suporterilor echipei naționale. Trupa Iris a compus piesa ce va răsuna pe Național Arena la meciurile ”tricolorilor”.

Melodia durează aproximativ 3 minute. „Este o mare onoare pentru formația IRIS să susțină echipa națională și să participe la această campanie de calificare și de schimbare totală a fotbalului românesc”, a declarat Rafael, solistul trupei.

Noul imn va fi difuzat, în premieră pe stadion, la meciul dintre România și Ungaria, programat în 11 octombrie, pe Național Arena.

29 septembrie 2014

9 comentarii la acest articol To “FRF a lansat imnul oficial al naționalei. O trupă de succes a compus piesa (VIDEO)”

  1. exista cateva loluacri pe care le frecventez si care sunt restaurante bune si foarte bune. am avut si niste articole despre ele, in care am si descris un pic meniul.(tratoria del chianti, bella musica, casa hirscher, bistro del arte ) iar in ceea ce priveste meniul nu merg pe fast food ci pe principiul decat mult si prost mai bine putin si bun.

  2. Buna seara ! Ma bucur mult ca am ocazia sa citsec acest blog , scris de un PNL-ist. Doar am gustat din articolele scrise pe blog. Cand am timp mai mult , o sa citsec si ce a-ti scris pana acum . O sa ma aveti in vizita in fiecare zi . Am gasit aceste cuvinte in biografia dv. , care pot fi un motto , in munca, lupta , pentru schimbarea mentalitatii romanilor . : numai atunci ce2nd fiecare primește ceea ce merită societatea poate fi armonioasă. Mentionez , ca nu am nici un talent literar , dar imi place sa citsec ceea ce scriu altii . Stiti , ca in foto. semanati cu Bratianu ? Apropo , oare se va mai naste un alt Bratianu ? Complimente pentru , munca depusa pe blog si activitatea din cadrul fundatiei ! Succes in continuare , si fiindca vor urma alegerile , urez sa invingem , iar in viitor PNL sa-si ia locul care il merita !

  3. Hallo VladislavAffenstarke Idee Deine Hall-of-Fame, mal was anderes als die gewf6hnlichen Blogrolls. Dein Affenblog ist bei mir beerits an oberster Stelle verlinkt .Schf6nes Wochenende!Gruss Kevin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: