FOTO Simona Halep trăiește pe picior mare. Cum arată vila de 500.000 de euro a tenismenei - LOOKPLUS
FOTO Simona Halep trăiește pe picior mare. Cum arată vila de 500.000 de euro a tenismenei

FOTO Simona Halep trăiește pe picior mare. Cum arată vila de 500.000 de euro a tenismenei

Simona Halep a câștigat peste 18 milioane de euro din tenis, până acum. Constănțeanca s-a decis să investească o parte din bani în imobiliare.

Simona deține mai multe proprietăți în Constanța, orașul în care locuiește și familia sa. Jucătoarea pregătită de Darren Cahill și-a construit recent o vilă evaluată la aproximativ 500.000 de euro, anunță Click.ro. Românca are și o limuzină de aproximativ 300.000 de euro.


Foto: Click.ro

Halep ar mai deține încă un imobil cu două etaje, dar și o altă casă cu un aspect deosebit, undeva în preajma Delfinariului din Constanța. De asemenea, Simona a investit și în ridicarea unui hotel în zona de nord a stațiunii Mamaia, iar lucrările vor fi încheiate până la sfârșitul anului 2017.


Foto:Click.ro

16 iulie 2017

2 comentarii la acest articol To “FOTO Simona Halep trăiește pe picior mare. Cum arată vila de 500.000 de euro a tenismenei”

  1. Va oferim urgent lucru acasa exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

  2. Sa detina „nspe vile ca sunt facute cu banii castigati de ea, nu din afaceri cu statul. Le place unora inainte de alegeri sa se pozeze cu d-ra Simona, sincer nu-mi prea place, dar n-ai ce face ( povestea cu scaraoschi si podul..).
    Sa ne traiesti d-ra si cinste parintilor tai !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: