FOTO+VIDEO Peste 5.000 de clujeni au ieşit în stradă pentru "U" Cluj! Marş inedit al fanilor! - LOOKPLUS
FOTO+VIDEO Peste 5.000 de clujeni au ieşit în stradă pentru „U” Cluj! Marş inedit al fanilor!

FOTO+VIDEO Peste 5.000 de clujeni au ieşit în stradă pentru „U” Cluj! Marş inedit al fanilor!

„U” Cluj a scăpat pentru moment de faliment! Clubul ardelean a obţinut o amânare în procesul prin care i se cere falimentul, după ce oficialii echipei au prezentat un document prin care arată că în conturile clubului va intra prima tranşă de bani de la un investitor. În total vor fi trei tranşe, în valoare totală de aproximativ 600.000 de euro, iar firma care va da aceşti bani este din Hong Kong.

Fanii şi simpatizanţii Universităţii Cluj au ieşit astăzi în stradă, în speranţa că se va găsi cineva să salveze clubul de la faliment. Peste 5.000 de suporteri au mărşăluit prin oraş şi au scandat pentru echipa lor de suflet. „Ne-am adunat să cerem autorităţilor să susţină echipa. Să înţeleagă ce înseamnă „U” Cluj pentru noi, şi să nu o lase să moară. Mesajul nostru este că „U” Cluj nu moare”, a declarat unul dintre fanii echipei universitare.


Sursa foto: Facebook


Sursa foto:Facebook

Dotaţi cu fulare şi steaguri, fanii universitari au creat o atmosferă superbă pe străzile din Cluj. Lor li s-au alăturat şi baschetbaliştii de la U-BT Cluj, în frunte cu antrenorul Marcel Ţenter.

Rămâne de văzut dacă acţiunea suporterilor va sensibiliza autorităţile locale şi va atrage investitori.

 

10 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: