FOTO Momente de groază pe Trans-Sil! Bărboianu, accidentare horror! "Are ruptură de ligamente" - LOOKPLUS
FOTO Momente de groază pe Trans-Sil! Bărboianu, accidentare horror! „Are ruptură de ligamente”

FOTO Momente de groază pe Trans-Sil! Bărboianu, accidentare horror! „Are ruptură de ligamente”

ASA s-a impus cu 2-1 în faţa Chiajnei, după un meci cu de toate. Cel mai şifonat a ieşit Ştefan Bărboianu, care s-a accidentat grav în repriza secundă.

Fundaşul a fost „victima” lui Bălgrădean, care a ieşit prost la minge centrată în careu de un jucător al mureşenilor. Portarul Concordiei a căzut cu toată greutatea corpului peste genunchiul drept al lui Bărboianu, care s-a prăbuşit pe teren. Fostul dinamovist a urlat de durere, sub privirile medicilor, care au încercat să-i ofere îngrijiri medicale.

Se pare că accidentarea lui Ştefan Bărboianu este una gravă. Fundaşul a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente, accidentare care-l va ţine pe tuşă cel puţin 6 luni de zile.

„Cred că acest teren nu poate găzdui meciuri în Liga 1. Nici nu ştiu cum s-a lovit Bărboianu. Sper că nu l-am lovit eu. Am înţeles că are ruptură de ligamente. Doamne fereşte! A plecat la spital cu ambulanţa. Aşa ne-a spus doctorul nostru… „, a declarat Bălgrădean după meci.


La aceeaşi fază, Bălgrădean l-a faultat şi pe Ciolacu, arbitrul acordând lovitură de pedeapsă pentru ASA şi al doilea cartonaş galben pentru goalkeeperul oaspeţilor. Gabi Mureşan a ratat însă penalty-ul! Locul lui Bălgrădean a fost luat de Albu, Chiajna rămânând în 8 jucători de câmp în ultimele 15 minute!

18 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: