FOTO Luca Toni și președintele lui Hellas Verona, atacați de fanii lui Avellino! "Ne-a fost foarte frică" - LOOKPLUS
FOTO Luca Toni și președintele lui Hellas Verona, atacați de fanii lui Avellino! „Ne-a fost foarte frică”

FOTO Luca Toni și președintele lui Hellas Verona, atacați de fanii lui Avellino! „Ne-a fost foarte frică”

Sursa foto: gazzeta.it

Luca Toni a trecut prin clipe de coșmar. Fostul vârf al naționalei Italiei și președintele clubului Hellas Verona, Maurizio Setti, au fost agresați de fanii lui Avellino, înaintea meciului dintre formația gazdă și echipa „galben-albaștrilor”.

Mașina în care se aflau cei doi a fost vandalizată de suporterii lui Avellino. Toni a afirmat însă, la Sky TV, că ultrașii i-au confundat cu fanii Veronei.

„Când am ajuns în apropierea unui sens giratoriu am fost înconjurați de 14-15 oameni. E greu de spus dacă erau fani ai lui Avellino, însă am văzut o eșarfă verde pe unul din ei, iar fanii au acționat neobișnuit în interiorul stadionului. Președintele Setti purta o esarfă galben-albastră, iar unul dintre suporteri a văzut-o. Ei nu ne-au atacat pentru că ne-au recunoscut, ci din cauza culorilor. Au crezut că eram un grup de fani din Verona. Când au spart geamurile mașinii, ne-a fost foarte frică. Și-au vărsat toată furia pe Setti, lovindu-l cu o sticlă de bere. Din fericire l-a lovit numai în stomac, și nu în față, fiindcă l-ar fi rănit destul de tare”, a declarat Toni, care face parte din staff-ul administrativ al lui Hellas Verona.

Partida Avellino-Verona s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

12 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: