FOTO Ivan a prins lozul câștigător odată cu transferul în Rusia. Ce a postat după ce a ajuns la Krasnodar - LOOKPLUS
FOTO Ivan a prins lozul câștigător odată cu transferul în Rusia. Ce a postat după ce a ajuns la Krasnodar

FOTO Ivan a prins lozul câștigător odată cu transferul în Rusia. Ce a postat după ce a ajuns la Krasnodar

Andrei Ivan a prins lozul câștigător odată cu transferul în Rusia, la FC Krasnodar. Atacantul va câștiga o grămadă de bani la gruparea rusă.

Ivan s-a transferat de la CS U Craiova la Krasnodar pentru suma de 4 milioane de euro. Fotbalistul a semnat un contract valabil 5 ani, timp în care va avea un salariu anual de 500.000 de euro plus bonusuri de performanță.

Atacantul își freacă mâinile de bucurie pentru mutarea realizată. Ivan și-a permis și o ironie după ce a ajuns în Rusia. A postat pe Instagram o imagine cu două mașini de lux și pe care scria următorul mesaj: „Nu am nicio intenție să fiu bine-cunoscut, doar bine plătit”.

1.8 milioane de euro e cota de piață a lui Andrei Ivan, potrivit transfermarkt.com.

24 iulie 2017

Un comentariu To “FOTO Ivan a prins lozul câștigător odată cu transferul în Rusia. Ce a postat după ce a ajuns la Krasnodar”

  1. Va oferim urgent munca la domiciliu exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: