FOTO Golofca a prezentat dovada! Cum arată după ce a fost lovit de Grozavu - LOOKPLUS
FOTO Golofca a prezentat dovada! Cum arată după ce a fost lovit de Grozavu

FOTO Golofca a prezentat dovada! Cum arată după ce a fost lovit de Grozavu

Deși Leo Grozavu susține că nu l-a lovit, Cătălin Golofca a prezentat dovada gestului făcut de tehnicianul Botoșaniului pe finalul meciului cu Astra, pierdut de moldoveni cu 0-3.

Fotbalistul le-a transmis șefilor echipei că nu va mai lucra niciodată cu Grozavu. „Imaginile vorbesc de la sine. Mă duc astăzi să vorbesc cu conducătorii. Se vede că m-a lovit. M-a lovit pentru că mi-am dat jos tricoul de pe mine. El a spus că am aruncat tricoul, dar se vede și pe imagini că tricoul era pur și simplu în fața mea. După ce m-a făcut varză tot meciul, m-a înjurat, am dat tricoul jos de supărare. Poate am jucat și eu slab, poate am avut o zi proastă. Eu am dat cu cotul la Iași și am plătit, am stat pe bară 4 etape. Acum să plătească și el. Cu el nu mai vreau să lucrez. Cum aș putea să mai lucrez cu el? Cum pot să-l mai respect vreodată după ce a dat în mine? Cum pot să-i mai ascult indicațiile acum?”, a reacționat Golofca, potrivit gsp.ro.

„E prima dată când a făcut așa, nu știu ce l-a apucat. Dacă mă așteptam să fiu lovit, mă apăram și eu. Imaginile vorbesc, eu nu mai am ce spune. Ori plec eu, ori pleacă el. Stau până-n vară și vedem ce va fi”, a avertizat fotbalistul.


Foto: monitorulbt.ro

„L-am lovit de l-am zăpăcit!”

Imediat după meci, Leo Grozavu a negat faptul că l-ar fi lovit pe jucătorul său. „L-am lovit de l-am zăpăcit! Ăsta e cel mai important lucru după meciul cu Astra? Nu l-am lovit. Dacă-l loveam, pățea ceva. Am avut, într-adevăr, o ieșire mai puțin controlată, dar nu l-am lovit. L-am schimbat pentru că nu făcea niciun efort. După 4 luni de inactivitate, acum te plângi! Mi s-a părut deplasată ieșirea lui. Când am văzut că-și aruncă și tricoul, nu am putut să stau impasibil”, a reacționat tehnicianul.

7 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: