FOTO Gest superb! Fanii lui Gladbach sar din nou în ajutorul Timișoarei. Nemții strâng bani pentru ASU Poli - LOOKPLUS
FOTO Gest superb! Fanii lui Gladbach sar din nou în ajutorul Timișoarei. Nemții strâng bani pentru ASU Poli

FOTO Gest superb! Fanii lui Gladbach sar din nou în ajutorul Timișoarei. Nemții strâng bani pentru ASU Poli

Gest laudabil al suporterilor Borussiei Monchengladbach! Fanii germani au sărit din nou în ajutorul echipei ASU Politehnica Timișoara. Galeriile celor două formații sunt înfrățite de mai mulți ani.

Sâmbătă, la meciul cu Freiburg, suporterii lui Gladbach vor pune în vânzare tricouri speciale, pentru a o ajuta pe ASU Politehnica Timișoara, formație care evoluează în Liga a 2-a din România. Tricourile sunt albe, costă 12 euro și conțin însemnele celor două formații, dar și anii în care s-au înființat cele două cluburi.

Banii strânși vor fi donați timișorenilor. Bănățenii se așteaptă să se strângă cel puțin 5.000 de euro, conform pressalert.ro. Suporterii germani menționează că gruparea din Banat are un buget de „doar 190.000 de euro pe sezon”. 🙂

„Oricine vrea să sprijine un fotbal onest este invitat să ofere câțiva euro în plus și să susțină, astfel, proiectul unic al fraților noștri”, este mesajul transmis de fanii nemților.

Nu e prima acțiune de acest fel a suporterilor germani. Fanii lui Gladbach au sprijinit-o financiar pe Timișoara în mai multe rânduri, fiind prezenți și la meciurile bănățenilor. De asemenea, suporterii au afișat steaguri cu Poli în propria peluză, la partidele Borussiei.

4 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: