FOTO "David Luiz" a semnat cu CS U Craiova. De ce a ales echipa olteană? "Ochii mi-au zburat în tribune" - LOOKPLUS
FOTO „David Luiz” a semnat cu CS U Craiova. De ce a ales echipa olteană? „Ochii mi-au zburat în tribune”

FOTO „David Luiz” a semnat cu CS U Craiova. De ce a ales echipa olteană? „Ochii mi-au zburat în tribune”

Transfer spectaculos la CS U Craiova. Oltenii l-au achiziționat pe Tiago Ferreira, jucător în vârstă de 24 de ani, crescut de FC Porto, și care a evoluat ultima dată la Madeira.

Noul transfer al Craiovei este vicecampion mondial, cu 84 de partide jucate pentru naționalele de juniori și tineret ale țării sale, multe din postura de căpitan. Poate să evolueze fundaș central, fundaș stânga, dar și mijlocaș la închidere.

Tiago Ferreira a semnat pe 3 sezoane cu CS U Craiova. Portughezul este poreclit David Luiz datorită frizurii sale asemănătoare cu a fotbalistului de la Chelsea.

„Am văzut imagini cu câteva meciuri ale Universității, iar ochii mi-au zburat fără să vreau, de pe teren, în tribune. M-au fascinat fanii Craiovei și abia aștept să ne cunoaștem. Sunt genul de fotbalist care dă totul pentru ca aceștia să fie fericiți, așa că sper să fiu cât mai repede adoptat în familia alb-albastră, atât de suporteri, cât și de noii colegi. Bine te-am găsit, Universitatea Craiova!”, a declarat Ferreira pentru site-ul oficial al oltenilor.

20 iulie 2017

Un comentariu To “FOTO „David Luiz” a semnat cu CS U Craiova. De ce a ales echipa olteană? „Ochii mi-au zburat în tribune””

  1. Va oferim munca online exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: