FOTO CSA Steaua și-a prezentat lotul. Lăcătuș: "Becali nu va reuși să ne pună piedici" - LOOKPLUS
FOTO CSA Steaua și-a prezentat lotul. Lăcătuș: „Becali nu va reuși să ne pună piedici”

FOTO CSA Steaua și-a prezentat lotul. Lăcătuș: „Becali nu va reuși să ne pună piedici”

CSA Steaua și-a prezentat vineri lotul cu care va evolua, cel mai probabil, în Liga a 4-a.

Antrenorul echipei este Ion Ion, iar lotul este compus din jucătorii transferaţi in corpore de la echipa Regal Bucureşti, un lot de tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani. Cel mai experimentat fotbalist este fundașul Bogdan Sitaru, în vârstă de 26 de ani.

„Avem jucători noi, de perspectivă, unii cu experiență în ligile superioare. Steaua este un nume mare, la Steaua se dorește performanță, nici suporterii Stelei nu-și doresc să evoluăm într-o ligă inferioară, așa că cerințele sunt mari. Vrem ca drumul spre prima ligă să fie cât mai scurt. Becali nu va reuși să ne pună piedici”, a declarat Marius Lăcătuș în cadrul unei conferințe de presă.

„Am depus documentele la AMFB pentru a ne înscrie în liga a patra. Aşteptăm decizia lor, am înţeles că o vor lua pe 20 de august. Încă nu avem sponsori, suntem în discuţii. Bugetul de 300.000 de euro este estimativ. În acest moment, avem cheltuieli mult mai mici şi cred că bugetul estimat corect este la jumătate, undeva la 150.000 de euro”, a precizat comandantul Cristian Petrea.

21 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: