FOTO Incredibil! Ce făceau steliștii alături de Reghe cu o noapte înainte de meciul cu Oțelul - LOOKPLUS
FOTO Incredibil! Ce făceau steliștii alături de Reghe cu o noapte înainte de meciul cu Oțelul

FOTO Incredibil! Ce făceau steliștii alături de Reghe cu o noapte înainte de meciul cu Oțelul

Costel Gâlcă a pierdut vestiarul, iar cei mai mulți dintre jucători nu mai țin cont de ceea ce le cere tehnicianul. Fotbaliștii se afișează tot mai des cu Laurențiu Reghecampf și cu soția acestuia, Anamaria Prodan, la petreceri nocturne.

Fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan, Rebecca, și-a sărbătorit ziua de naștere în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club exclusivist din Capitală, iar la petrecere au fost invitați și o parte dintre jucătorii Stelei. Deși a doua zi trupa din Ghencea înfrunta Oțelul, în campionat, Alex Bourceanu a răspuns prezent și a stat la party până târziu. ”Gattuso de România” s-a fotografiat alături de Rebecca și de un alt fotbalist devenit legendă a cluburilor de noapte, ”Prințul” Adi Cristea, dar și Reghecampf și Anamaria Prodan.

Evident, Alex Bourceanu a ”uitat” să-i spună asta lui Costel Gâlcă, însă oricum asta nu mai conta prea mult, pentru că fotbalistul nu a evoluat niciun minut în meciul pierdut penibil în fața gălățenilor (1-2). De altfel, relațiile dintre fostul internațional și actualul tehnician al Stelei sunt dintre cele mai proaste. Bourceanu a șocat în urmă cu o lună, înaintea partidei cu Ceahlăul, când l-a înștiințat pe antrenor că nu se simte capabil să joace împotriva echipei din Piatra Neamț. Aceasta a fost doar prima dintr-un lung șir de contre între cei doi, iar fotbalistul a ajuns între timp o eternă rezervă la Steaua.

21 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: