Fognini, supărat pe toată lumea! Amendă usturătoare după ce le-a arătat degetul mijlociu fanilor (VIDEO) - LOOKPLUS
Fognini, supărat pe toată lumea! Amendă usturătoare după ce le-a arătat degetul mijlociu fanilor (VIDEO)

Fognini, supărat pe toată lumea! Amendă usturătoare după ce le-a arătat degetul mijlociu fanilor (VIDEO)

Fabio Fognini este cunoscut drept un scandalagiu. Practic, nu există turneu ATP la care italianul să nu fie amendat în urma gesturilor de mahala pe care le face.

Ultima „ispravă” a tenismenului clasat pe locul 17 în lume a avut loc la Shanghai Masters, în China. Furios pentru că a pierdut meciul contra asiaticului Wang Chuhan (locul 553 ATP), Fognini l-a busculat pe acesta la finalul partidei, apoi le-a arătat fanilor din tribune degetul mijlociu. Pentru acest gest a fost amendat cu 2.000 de dolari.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6LprW1tT9kY”]

Italianul nu se află la prima abatere. La Wimbledon, Fognini a fost amendat cu 27.500 de dolari pentru conduită nesportivă, după ce şi-a izbit racheta de pământ în dese rânduri sau a protestat la deciziile arbitrului.

În luna mai, Fognini a pierdut un meci cu Dolgopolov, însă inamicul numărul 1 pentru italian a fost arbitrul de scaun Mohamed Lahyani. Tenismenul l-a ameninţat pe Lahyani şi a fost aproape de a-l agresa fizic pe acesta la finalul partidei.

La turneul de la Hamburg a avut loc un alt gest penibil al lui Fognini, în meciul cu sârbul Filip Krajinovic. Italianul l-a numit pe oponentul său „ţigan de c****”, lucru surprins de camere.

8 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: