Florin Talpan e pe cai mari! Juristul a cerut să fie șef la CSA! - LOOKPLUS
Florin Talpan e pe cai mari! Juristul a cerut să fie șef la CSA!

Florin Talpan e pe cai mari! Juristul a cerut să fie șef la CSA!

Florin Talpan e pe cai mari! Juristul a depus cerere pentru a fi avansat în grad, în functia de comandant al Clubului Sportiv al Armatei.

În plin scandal cu Gigi Becali, Talpan vrea să îi ia locul interimarului Cristian Petrea, care a fost numit comandant al Clubului Sportiv imediat după retragerea lui George Boroi, anunță PRO TV. Cum mandatul de interimar se întinde pe o perioadă de 6 luni, MApN va trebui să numească în funcţie un nou comandant la începutul lunii iunie.

„Talpan e omul anului în România”, a declarat Victor Pițurcă. „Voi credeţi că Talpan face ce vrea, fără acordul generalilor? Eu sunt zilnic între ei, toată lumea îl laudă, toată lumea îl apreciază. Niciodată nu am auzit să spună cineva că Talpan ne face de râs. Trebuie să înţelegem că Armata e o instituţie, totul trebuie făcut după anumite reguli”, a completat Marius Lăcătuş.

Talpan se află în conflict cu superiorul Cristian Petrea, pe care l-a somat public să semneze notificarea prin care Armata să îi poată cere Federației interzicerea numelui Steaua, începând cu luna februarie.

25 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: