Fiorentina, pe urmele lui Andone. Chivu ar putea fi decisiv în realizarea transferului - LOOKPLUS
Fiorentina, pe urmele lui Andone. Chivu ar putea fi decisiv în realizarea transferului

Fiorentina, pe urmele lui Andone. Chivu ar putea fi decisiv în realizarea transferului

Florin Andone are un sezon de excepție în tricoul lui Deportivo La Coruna. Atacantul a reușit 6 goluri în 18 meciuri în actuala ediție.

Evoluțiile foarte bune ale lui Andone sunt apreciate de marile cluburi ale Europei. Granzii din Spania și din Italia îl curtează pe fotbalistul de 23 de ani. Fiorentina e dispusă cu orice preț să-l achiziționeze pe atacantul român. Site-ul calciomercato.it susține că Pantaleo Corvino, directorul general al clubului, s-a întâlnit cu Cristi Chivupentru a-i cere informații despre jucătorul lui Deportivo.

Echipa la care evoluează Tătărușanu și Ianis Hagi vrea să-l transfere pe Andone încă din această iarnă, fiind dispusă să ofere peste 5 milioane de euro pentru a obține semnătura internaționalului român. „Andone este un atacant discret, care stă bine pe picioare. Aleargă mult, presează, trage echipa după el. Aici, îmi amintește de Kalinic. S-ar integra mai bine la Fiorentina”, l-a lăudat impresarul Virgil Colfescu.

Florin Andone a fost desemnat jucătorul lunii decembrie în La Liga, reușind să înscrie 3 goluri în ultima lună din 2016. Atacantul a continuat seria de meciuri bune și în 2017, fiind inclus în cel mai bun 11 al etapei cu numarul 18 din Primera Division.

19 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: