Finală pentru moldoveni! CSMS Iaşi - Pandurii, în direct pe Look TV, de la ora 20.30 - LOOKPLUS
Finală pentru moldoveni! CSMS Iaşi – Pandurii, în direct pe Look TV, de la ora 20.30

Finală pentru moldoveni! CSMS Iaşi – Pandurii, în direct pe Look TV, de la ora 20.30

CSMS Iaşi este în criză, fiind „lanterna roşie” a clasamentului, iar cele trei puncte cu Pandurii sunt vitale pentru menţinerea în Liga 1.

CSMS Iaşi este singura echipă din Liga 1 cu o singură victorie în cele 15 etape scurse. Elevii lui Nicolo Napoli au cea mai slabă defensivă din Liga 1, iar în momentul de faţă ocupă ultimul loc în clasament, cu 9 puncte. În etapa trecută, CSMS Iaşi a fost zdrobită de CFR Cluj cu scorul de 4-0.

„Acest meci este ca o finală pentru noi. Va fi un meci extrem important. Ne vom agăţa în aceste ultime două etape de fiecare punct, dar cum în faţa Stelei va fi foarte greu, sperăm să luăm cele trei puncte în meciul cu Pandurii. Dacă batem, putem rămâne în cărţi cu şanse pentru salvarea de la retrogradare. Acest meci ne poate dicta linia pe care vom merge în retur”, a declarat preşedintele moldovenilor, Florin Prunea.

Pandurii Târgu Jiu a reuşit o victorie importantă în urmă cu două etape, cu FC Braşov, scor 3-0, dar nu a continuat forma bună şi cu FC Botoşani, care a învins-o în runda precedentă cu  2-1. Astfel, elevii lui Petre Grigoraş se află pe locul 11 în clasament, cu 15 puncte, la doar un punct de primul loc retrogradabil.

28 noiembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: