Finala Cupei Ligii: Gâlcă pregătește surprize mari în formația de start. Echipele probabile - LOOKPLUS
Finala Cupei Ligii: Gâlcă pregătește surprize mari în formația de start. Echipele probabile

Finala Cupei Ligii: Gâlcă pregătește surprize mari în formația de start. Echipele probabile

Steliștii, în principal prin vocea președintelui de imagine, Helmuth Duckadam, au anunțat că în ultimul act al Cupei Ligii Adeplast, în teren vor intra mai mulți jucători care au strâns puține minute în acest sezon. Echipa probabilă a lui Gâlcă demonstrează acest lucru.

Cupa Ligii, deși la nivel declarativ reprezintă un obiectiv pentru Steaua, lucrurile nu stau chiar așa în realitate. Costel Gâlcă nu ar vrea să riște în ceea ce privește cele două meciuri de campionat rămase și finala Cupei României, iar pentru acest lucru a decis să trimită în teren o formație în care se regăsesc jucători care au primit mai puține șanse în acest sezon.

Portarul Niță, fundașul central Luchin, „închizătorul” Ionuț Neagu, Latovlevici sau Enceanu sunt cele mai bune exemple în acest sens. De partea cealaltă, Edi Iordănescu va folosi cel mai bun „unsprezece” pe care-l are la dispoziție, deoarece câștigarea cupei ar reprezenta un moment istoric pentru clubul gorjean: primul trofeu din istoria clubului.

Meciul va începe la ora 20.00 și va fi transmis în direct pe Look PLUS. Rămâneți pe looktv.ro pentru a viziona în timp real cele mai importante momente ale partidei, în format VIDEO.

Echipele probabile:

Steaua: Niţă – Papp, Tamaș, Luchin, Latovlevici – Breeveld, Neagu – Chipciu, Iancu, Enceanu – Ţucudean

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovic – Mrzljak, Anton – Răduț, Nistor, Nicoară – Matulevicius

20 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: