Final interzis cardiacilor! Pandurii - FC Botoșani 1-1. Gorjenii au egalat în prelungiri, din penalty! - LOOKPLUS
Final interzis cardiacilor! Pandurii – FC Botoșani 1-1. Gorjenii au egalat în prelungiri, din penalty!

Final interzis cardiacilor! Pandurii – FC Botoșani 1-1. Gorjenii au egalat în prelungiri, din penalty!

Pandurii au obținut un punct nesperat în fața Botoșaniului, scor 1-1, egalând în prelungirile partidei, de la punctul cu var!

Moldovenii au început în forță partida de la Severin. Golofca a fost faultat în careu de Ilie, iar Cătălin Popa nu a ezitat să arate punctul cu var. Vașvari a ratat însă penalty-ul (’15)! Decarul Botoșiului și-a luat revanșa în minutul 42, când a transformat o nouă lovitură de pedeapsă obținută tot de Golofca. Atacantul a fost faultat de Samson, care a fost însă iertat de arbitru de al doilea cartonaș galben și, inclusiv, de eliminare!

Negruț putea restabili egalitatea pe final de repriză, însă șutul său de la marginea careului de 16 metri a trecut puțin pe lângă (’43).

Oaspeții își puteau dubla avantajul în debutul actului secund, dar șutul lui Golofca s-a scurs alături (’50). Endrick și-a încercat și el norocul la buturile adverse, dar Popescu s-a aflat la post (’53).

Gazdele nu au renunțat la luptă și au fost aproape de egalare în minutul 66, prin Paul Păcurar, al cărui șut a fost respins cu greu de Cobrea. Portarul moldovenilor a intervenit bine și la execuția lui Hamed (’71).

Când toată lumea aștepta fluierul final, Mușat l-a faultat în careu pe Negoiță, iar arbitrul partidei a arătat din nou punctul cu var (’90+3)! Păcurar a transformat lovitura de pedeapsă și a adus un punct nesperat echipei sale (’90+4)!

21 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: