Final dramatic la Voluntari! Mediaşul smulge un punct pe terenul ilfovenilor la ultima fază de joc! - LOOKPLUS
Final dramatic la Voluntari! Mediaşul smulge un punct pe terenul ilfovenilor la ultima fază de joc!

Final dramatic la Voluntari! Mediaşul smulge un punct pe terenul ilfovenilor la ultima fază de joc!

FC Voluntari şi Gaz Metan s-au anihilat reciproc în etapa a treia a play-out-ului, scor 2-2. Medieşenii au smuls un punct în prelungirile partidei, la ultima fază de joc!

Oaspeţii au controlat începutul partidei. Sikorski a irosit trei mari ocazii de gol, spre disperarea lui Cristi Pustai. Prima dată, a luftat dintr-o poziţie ideală (‘7), a doua oară a şutat pe lângă poartă, din afara careului (’11), iar a treia oară a executat modest o lovitură liberă periculoasă (’22).

Cei care au deschis însă scorul au fost ilfovenii. Voduţ a punctat cu un şut la colţul lung, după o pasă excelentă a lui Florin Cernat (’28). La reluare, gazdele au solicitat penalty, acuzând un henţ al lui Rugasevic, dar arbitrul partidei nu s-a lăsat înduplecat (’36).

Medieşenii au reuşit egalarea pe finalul primei părţi. Buziuc a marcat cu un şut din unghi, după o gafă a lui Gavrilaş, care a scăpat mingea în poartă (’41)! Repriza s-a încheiat cu o nouă fază controversată. Voduţ a tras pe direcţia lui Greab, care a respins în Zaharia, fază la care elevii lui Dinu Todoran au cerut lovitură de pedeapsă. Sebastian Colţescu a lăsat însă jocul să continue (’45+1).

Ardelenii au ieşit mai decişi de la cabine. Buziuc a ratat o şansă uriaşă în startul reprizei, reluând peste de la doar 6 metri (’54)! Marinescu a replicat cu o lovitură de cap, din centrul careului, dar pe direcţia lui Greab (’67).

Marinescu a declanşat nebunia în tribune, după ce l-a executat cu sânge rece pe portarul oaspeţilor, în urma unei acţiuni superbe a echipei sale (’86). Bucuria gazdelor a durat însă puţin. Medieşenii au reuşit egalarea în prelungirile partidei, prin Cristea, care a reluat impecabil cu capul, din cădere (’90+3).

2 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: