UPDATE: FIFA a decis! România - Danemarca se va disputa cu spectatori, dar nu pe Arena Națională - LOOKPLUS
UPDATE: FIFA a decis! România – Danemarca se va disputa cu spectatori, dar nu pe Arena Națională

UPDATE: FIFA a decis! România – Danemarca se va disputa cu spectatori, dar nu pe Arena Națională

Sursa foto: frf.ro

UPDATE: FRF a anunțat marți că meciul dintre România și Danemarca se va disputa pe Cluj Arena, la cererea FIFA, după incidentele de la jocul cu Polonia. „Federația Română de Fotbal a comunicat FIFA că meciul din 26 martie 2017, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018, se va disputa pe Cluj Arena. Partida România – Danemarca, a cincea a tricolorilor în campania de calificare la Mondialul din Rusia, va începe la ora 21:45. Va fi al doilea joc al echipei naționale pe stadionul din Cluj-Napoca în actualele preliminarii, după confruntarea cu Muntenegru, 1-1, din septembrie. Tot în acest an, în martie, reprezentativa României a disputat pe Cluj Arena și amicalul cu selecționata Spaniei, încheiat cu un rezultat de egalitate, 0-0”, informează site-ul FRF.

…………………………………………………………………………

România a scăpat ieftin după incidentele din tribune de la meciul cu Polonia, pierdut de tricolori cu 0-3. FIFA a decis să nu interzică accesul spectatorilor la partida cu Danemarca, programată pe 26 martie 2017. În schimb, forul mondial a hotărât ca duelul cu nordicii să nu se dispute pe Arena Națională, ci pe un alt stadion din țară. FRF s-a ales cu o amendă de 98.000 de franci elvețieni.

De asemenea, România va fi sub probațiune timp de doi ani, timp în care fanii nu trebuie să comită alte incidente la meciurile naționalei, oficiale sau amicale!

COMUNICATUL FRF:

„Forul mondial a decis că partida România-Danemarca, următorul meci oficial al „tricolorilor”, din aceeași campanie de calificare, se va disputa cu spectatori în tribune, decizia venind în urma apărării argumentate realizate de departamentul juridic al FRF. Cu toate acestea, partida nu se va putea disputa pe Arena Națională din București. Iată sancțiunile complete ale Comisiei de Disciplină FIFA:

două meciuri din cadrul preliminariilor FIFA 2018 World Cup de pe teren propriu nu se vor disputa pe Arena Națională, sancțiunea aplicându-se cu privire la partida România-Danemarca din 26 martie 2017, iar executarea pentru cea de-a doua partidă fiind suspendată pentru o perioadă de probațiune de 2 ani
amenda stabilită în sarcina FRF este de 95.000 de franci elvețieni plus 3.000 de franci elvețieni, costuri de procedură”.

19 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: