Festival de goluri în Moldova! FC Botoşani a zdrobit-o pe Chiajna! - LOOKPLUS
Festival de goluri în Moldova! FC Botoşani a zdrobit-o pe Chiajna!

Festival de goluri în Moldova! FC Botoşani a zdrobit-o pe Chiajna!

FC Botoşani a încheiat anul în forţă. Trupa pregătită de Cristi Pustai a măturat pe jos cu Concordia Chiajna, scor 5-1, acumulând astfel 26 de puncte după 23 de etape.

Gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin NGadeu, care a reluat impecabil cu capul, după un corner executat de Martinus. Vaşvari a dublat avantajul moldovenilor, cu un şut fenomenal de la peste 30 de metri (’21). La reluare, Fulop putea duce scorul la 3-0, dar a nimerit bara transversală (’22). L-a răzbunat Martinus, care a reluat în plasă mingea respinsă în faţă de Matache (’30).

Oaspeţii s-au trezit abia pe finalul primei reprize. Cristescu putea să reducă din handicap, dar Pleşca i-a refuzat golul (’44). Mijlocaşul Chiajnei a fost aproape de reuşită şi în prelungiri, însă goalkeeper-ul gazdelor s-a aflat din nou la post (’45+1).

Lazăr a avut şi el golul în bocanc, dar a trimis alături din interiorul careului (’71). Cei care au mai punctat au fost tot elevii lui Cristi Pustai. Martinus a bifat „dubla”, în urma unei acţiuni iniţiate de Hadnagy (’75). Oaspeţii au reuşit, totuşi, să înscrie golul de onoare pe finalul meciului. La finalizare s-a aflat Cristescu, care a împins balonul în plasă, după o respingere în faţă a lui Pleşca (’85).

Cel care a avut, însă, ultimul cuvânt a fost Ivanovici (’90+1). Atacantul l-a driblat pe Matache şi a trimis în poarta goală pentru un 5-1 incredibil!

18 decembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: