"Feroviarii" au derby cu Dinamo, dar gândul lor e la meciul Steaua - "U" Cluj - LOOKPLUS
„Feroviarii” au derby cu Dinamo, dar gândul lor e la meciul Steaua – „U” Cluj

„Feroviarii” au derby cu Dinamo, dar gândul lor e la meciul Steaua – „U” Cluj

CFR Cluj vrea să spele cu orice preţ eşecul cu ASA Târgu Mureş (0-2) şi să obţină o victorie în faţa lui Dinamo. Ionuţ Rada ţine pumnii Universităţii Cluj în duelul cu Steaua.

Elevii lui Vasile Miriuţă nici nu concep să nu obţină cele trei puncte în faţa „câinilor”. Partida va avea loc sâmbătă, în Gruia, de la ora 21.00 şi va fi transmisă în direct de Look TV. „Orice meci e important, pentru că ne dorim să rămânem în faţă pentru a spera la o calificare în cupele europene. Jucăm fiecare meci la victorie. CFR – Dinamo este în continuare un derby. Chiar dacă nu mai au bugete ca şi în anii trecuţi, cele două formaţii sunt nişte nume importante în fotbalul românesc şi îşi doresc să participe în cupele europene”, a declarat Ionuţ Rada pentru Look TV.

Fundaşul e convins că cele două formaţii vor oferi un spectacol pe cinste publicului prezent pe stadion, dar şi telespectatorilor. „Va fi un joc deschis, dar sperăm să câştigăm. Jucăm acasă, vom avea nevoie de suportul fanilor. La fel ca CFR, Dinamo are acelaşi antrenor de foarte mult timp, au continuat o muncă împreună, e o echipă cu jucători tineri, care vor să se afirme. Cei mai periculoşi sunt Alexe şi Matei, dar ei formează un grup puternic”, a subliniat Rada.

Visează la o surpriză în Ghencea

În cazul unei victorii cu Dinamo, coroborată cu un eşec al Stelei în faţa Universităţii, CFR ar egala la puncte campioana României. „Orice echipă care împiedică Steaua, ne ajută. M-aş bucura şi pentru „U” Cluj să ia puncte, să rămână în prima divizie”, a punctat Ionuţ Rada.

„Sânmărtean putea să joace la orice echipă mare din Europa”

Fundaşul central a vorbit şi despre şansele României de a se califica la Euro 2016. Rada a rămas uluit de prestaţia lui Sânmărtean din meciurile cu Ungaria şi Finlanda. „Este îmbucurător că au reuşit să câştige în Finlanda după acel semieşec cu Ungaria. Până acum stăm bine. Toată lumea ştie ce jucător e Sânmărtean. Îmi pare rău că nu a ajuns la una din marile echipe ale Europei, putea să joace pentru oricine. E un jucător care te încântă. Piţurcă dacă va alege să plece, înseamnă că o face spre binele lui”, a conchis Rada.

16 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: