Feriţi-vă de "câini"! Dinamo a pulverizat Chiajna şi s-a apropiat la 3 puncte de Astra! - LOOKPLUS
Feriţi-vă de „câini”! Dinamo a pulverizat Chiajna şi s-a apropiat la 3 puncte de Astra!

Feriţi-vă de „câini”! Dinamo a pulverizat Chiajna şi s-a apropiat la 3 puncte de Astra!

Dinamo a măturat pe jos cu Chiajna şi s-a apropiat la doar trei lungimi de liderul Astra, care a adunat o zestre de 50 de puncte după 25 de etape.

Oaspeţii au fost privaţi de un penalty în debutul partidei, când Puljic l-a faultat în careu pe Pena, dar Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue (‘8). După nici 5 minute, centralul a arătat punctul cu var, dar pentru „câini”, după un fault comis de Mamele asupra lui Mevlja. Rotariu a executat fără probleme lovitura de pedeapsă şi a declanşat fiesta în tribune (’13).

Essombe a fost aproape de reuşita serii, însă reluarea sa cu călcâiul a nimerit bara (’31). Chiajna a trimis şi ea mingea în bară, prin Purece, care a şutat violent de la 28 de metri lateral stânga (’39). Gazdele au plecat mai liniştite la cabine, după ce Essombe a înscris golul de 2-0, după ce a plecat de la limita offside-ului (’45+1).

Trupa lui Falub putea reduce din handicap în debutul reprizei secunde, dar Cerniauskas a respins de sub bară mingea trimisă periculos de Purece (’50). Essombe a tăiat elanul oaspeţilor, cu o super execuţie: voleu, direct la vinclu (’61)!

Gnohere a stabilit scorul final, după ce s-a distrat cu apărarea Concordiei (’85). Atacantul a şutat printre picioarele nefericitului Matache, spre deliciul fanilor! Deşi ilfovenii au cerut fault în atac la „Bizon”, Tudor a validat golul. Scor final: 4-0!

Eşecul cu Dinamo i-ar putea fi fatal lui Adi Falub. Chiajna ocupă penultimul loc, cu doar 17 puncte adunate în 25 de etape, şi tremură serios în lupta pentru evitarea retrogradării!

20 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: