FCSB - Viktoria Plzen 2-2. Trupa lui Nicolae Dică tremură pentru calificare! - LOOKPLUS
FCSB – Viktoria Plzen 2-2. Trupa lui Nicolae Dică tremură pentru calificare!

FCSB – Viktoria Plzen 2-2. Trupa lui Nicolae Dică tremură pentru calificare!

FCSB nu a reușit decât un egal pe Arena Națională în fața Viktoriei Plzen, scor 2-2, iar returul din Cehia se anunță unul incendiar!

Cehii au deschis scorul în minutul 23 prin Krmencik, care a profitat de o greșeală în lanț a apărării vicecampioanei, trimițând un șut puternic din interiorul careului. FCSB a egalat prin Budescu, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri (’37).

Morais (’45) și ALibec (’45+1) puteau să-și ducă echipa în avantaj, dar nu l-au putut învinge pe Bolek din situații bune. Cei care au marcat însă au fost tot oaspeții. Kolar a trimis periculos, Niță a respins în față, Larie nu a fost atent, iar Kopic a profitat și a înscris pentru 1-2. Avantajul cehilor nu a durat însă mult. Teixeira a reușit egalarea, după o lovitură superbă de cap (’61).

Enache a avut și el șansa golului, dar a trimis alături din poziție ideală (’63). Vicecampioana a fost nevoită să joace fără Budescu în ultimele 25 de minute, după ce mijlocașul s-a accidentat și a cerut să iasă de pe teren (’66). Chiar și așa, FCSB a forțat golul victoriei pe final de meci. Gnohere a trecut în două rânduri pe lângă gol (’86, ’87). S-a terminat 2-2, iar calificarea în play-off-ul Champions League se va decide în Cehia, peste o săptămână!

25 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: