FCSB mai renunță la un jucător. Toma Niga, împrumutat la Clinceni - LOOKPLUS
FCSB mai renunță la un jucător. Toma Niga, împrumutat la Clinceni

FCSB mai renunță la un jucător. Toma Niga, împrumutat la Clinceni

Sursa foto: Facebook – FC Steaua Bucuresti

FCSB mai renunță la un jucător. Vicecampioana României a anunțat că portarul Toma Niga va fi cedat sub formă de împrumut la Clinceni.

În acest moment, FCSB are 4 portari în lot: Florin Niță, Eduard Stăncioiu, Andrei Vlad și Toma Niga. Ultimul a fost sacrificat de Nicolae Dică.

„Niţă este jucător de echipa naţională, nu poate sta în tribune. Deocamdată, Florin este titularul echipei, este într-o formă foarte bună. Vlad abia a venit, nu s-a antrenat aşa cum trebuie până acum, s-a pregătit singur. În timp, e posibil să apere Vlad, vom vedea. Este un portar bun, dar poate fi şi foarte bun. Depinde de el dacă va rezista la Steaua, are un caracter puternic. Niga va fi împrumutat la Clinceni”, a precizat antrenorul „roș-albaștrilor”.

13 iulie 2017

Un comentariu To “FCSB mai renunță la un jucător. Toma Niga, împrumutat la Clinceni”

  1. Ultima sansa lucru la domiciliu exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: