FCSB l-a descoperit pe noul Cristiano Ronaldo. "Este aproape perfect" - LOOKPLUS
FCSB l-a descoperit pe noul Cristiano Ronaldo. „Este aproape perfect”

FCSB l-a descoperit pe noul Cristiano Ronaldo. „Este aproape perfect”

Dennis Man și-a câștigat în sfârșit locul de titular la FCSB. Tânărul fotbalist a impresionat în tricoul vicecampioanei în acest sezon, după ce a marcat 3 goluri în 8 meciuri.

Jucătorul de 19 ani e convins că a dat lovitura odată cu venirea sa la FCSB. Man e optimist că va ajunge într-un campionat puternic în următorii 5 ani. Arădeanul vrea să calce pe urmele lui Cristiano Ronaldo, care este fotbalistul său preferat.

„Primul meci văzut pe stadion a fost unul al celor de la UTA Arad. Primul sfat primit a fost să fiu serios, să muncesc mult. Mă văd peste cinci ani într-un mare campionat al Europei, de preferat Spania. Când ies pe teren sunt foarte concentrat şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine. După fiecare meci îl sun pe tatăl meu. De mic sunt cu Ronaldo, îmi place ca jucător, cred că este aproape perfect”, a declarat Dennis Man pentru FRF TV.

Dennis Man a fost convocat la naționala de tineret a României pentru „dubla” cu Bosnia – Herţegovina şi Elveţia, din preliminariile CE de tineret din 2019.

29 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: