FCSB l-a descoperit pe noul Cristiano Ronaldo. "Este aproape perfect" - LOOKPLUS
FCSB l-a descoperit pe noul Cristiano Ronaldo. „Este aproape perfect”

FCSB l-a descoperit pe noul Cristiano Ronaldo. „Este aproape perfect”

Dennis Man și-a câștigat în sfârșit locul de titular la FCSB. Tânărul fotbalist a impresionat în tricoul vicecampioanei în acest sezon, după ce a marcat 3 goluri în 8 meciuri.

Jucătorul de 19 ani e convins că a dat lovitura odată cu venirea sa la FCSB. Man e optimist că va ajunge într-un campionat puternic în următorii 5 ani. Arădeanul vrea să calce pe urmele lui Cristiano Ronaldo, care este fotbalistul său preferat.

„Primul meci văzut pe stadion a fost unul al celor de la UTA Arad. Primul sfat primit a fost să fiu serios, să muncesc mult. Mă văd peste cinci ani într-un mare campionat al Europei, de preferat Spania. Când ies pe teren sunt foarte concentrat şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine. După fiecare meci îl sun pe tatăl meu. De mic sunt cu Ronaldo, îmi place ca jucător, cred că este aproape perfect”, a declarat Dennis Man pentru FRF TV.

Dennis Man a fost convocat la naționala de tineret a României pentru „dubla” cu Bosnia – Herţegovina şi Elveţia, din preliminariile CE de tineret din 2019.

29 august 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: