FCSB - CS U Craiova 1-1. Ocazii mari ratate de vicecampioni. Alibec, în tribună! - LOOKPLUS
FCSB – CS U Craiova 1-1. Ocazii mari ratate de vicecampioni. Alibec, în tribună!

FCSB – CS U Craiova 1-1. Ocazii mari ratate de vicecampioni. Alibec, în tribună!

FCSB nu a reușit decât un egal cu CS U Craiova, scor 1-1, la capătul unui meci în care „roș-albaștrii” s-au întrecut în ratări uriașe.

Dică a menajat mai mulți titulari pentru returul cu Viktoria Plzen, dar acest lucru nu s-a resimțit prea mult în jocul vicecampioanei. Oltenii au semnat prima ocazie a meciului prin Zlatinski, care a expediat o torpilă de la distanță, mingea trecând puțin alături (’12). FCSB a replicat prin Tănase, care nu a reușit să reia în plasă o centrare bună a lui Teixeira (’18). Cei care au înscris au fost craiovenii, după o gafă a lui Ovidiu Popescu, care a pasat direct la Gustavo. Spaniolul l-a lansat excelent pe Băluță, care l-a executat cu sânge rece pe Niță (’28).

Rănită în orgoliu, FCSB s-a avântat în atac. Tănase a avut din nou golul în bocanc, după o acțiune personală de toată frumusețea, dar nu l-a putut învinge pe Calancea din doar câțiva metri (’34). Man a ratat și el incredibil în minutul 38. Puștiul adus de la UTA a ratat voleul, deși era nemarcat în careu. Gnohere a fost și el aproape de gol, șutul său violent fiind respins de Calancea (’40). Momcilovic nu a fost nici el mai norocos, lovitura sa de cap trecând puțin alături (’45+1).

Vicecampioana a dominat și actul secund, irosind ocazii peste ocazii. Man s-a aflat din nou la finalizare, dar nici de această dată nu a reușit să-l păcălească pe Calancea (’49). Gabi Enache a avut încă o dată golul în bocanc, trimițând puțin peste din afara careului (’54). FCSB a reușit să spargă gheața prin Gnohere, care a reluat în plasă o minge respinsă în față de Calancea la o lovitură liberă executată periculos de Bălașa (’62). Aflat în tribună, Alibec nu s-a bucurat la reușita colegului său!

Fostul jucător al Romei putea să-și ducă echipa în avantaj în minutul 72, când a nimerit bara tot din lovitură liberă! FCSB a căutat golul izbăvitor, dar defensiva Craiovei a rezistat până la final.

30 iulie 2017

Un comentariu To “FCSB – CS U Craiova 1-1. Ocazii mari ratate de vicecampioni. Alibec, în tribună!”

  1. Bani online la calculator, eficient si usor. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: