FC Voluntari - FC Botoşani 1-0. Ilfovenii au scăpat definitiv de grijile retrogradării - LOOKPLUS
FC Voluntari – FC Botoşani 1-0. Ilfovenii au scăpat definitiv de grijile retrogradării

FC Voluntari – FC Botoşani 1-0. Ilfovenii au scăpat definitiv de grijile retrogradării

FC Voluntari a scăpat definitiv de grijile retrogradării, graţie succesului obţinut în faţa Botoşaniului, scor 1-0. Ilfovenii ocupă locul 3 în play-out, cu 33 de puncte, cu 3 etape înainte de final.

Gazdele au început în forţă partida. Cernat a deschis scorul dintr-un penalty acordat greşit de Florin Chivulete (’10). Ivanovici a fost faultat de Miron, însă în afara careului, aşa cum reiese din reluările TV! Moldovenii puteau egala prin Vaşvari, care a executat periculos o lovitură liberă, însă mingea s-a scurs peste (’17).

Cernat a fost aproape de „dublă” în minutul 22, dar a ratat incredibil în situaţie de unu la unu cu portarul advers! Botoşănenii puteau restabili egalitatea înainte de pauză, dar lovitura de cap a lui Tincu a trecut milimetric peste (’38).

Cele două echipe au redus din turaţie în actul secund, meciul animându-se spre final. Bălan putea risipi emoţiile în tabăra echipei sale, dar a nimerit bara de la 16 metri (’75)! Oaspeţii puteau beneficia de un cadou nesperat în minutul 85, când Maftei a fost aproape de un autogol stupid, respingând puţin alături o centrare a lui Moruţan. Nu a contat. FC Voluntari s-a impus cu 1-0 şi s-a salvat matematic de la retrogradare.

21 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: