FC Voluntari - Dinamo 1-3. "Câinii" s-au apropiat la 4 puncte de primul loc - LOOKPLUS
FC Voluntari – Dinamo 1-3. „Câinii” s-au apropiat la 4 puncte de primul loc

FC Voluntari – Dinamo 1-3. „Câinii” s-au apropiat la 4 puncte de primul loc

Dinamo a obținut o victorie importantă în lupta la titlu. Echipa lui Cosmin Contra a câștigat cu 3-1 pe terenul Voluntariului și a acumulat 15 puncte după 8 etape.

„Câinii” au început ca din pușcă partida. Paul Anton a deschis scorul de la punctul cu var, după un penalty controversat (‘7). Ilfovenii au restabilit egalitatea tot după o lovitură de pedeapsă, dar obținută de Ivanovici (’53). Voduț a transformat penalty-ul (’54), dar bucuria gazdelor a durat puțin. Nascimento i-a readus în avantaj pe dinamoviști, cu un gol superb din lovitură liberă, direct la vinclu (’56). După nici 4 minute, Salomao a dus scorul la 3-1 pentru echipa sa, după ce a scăpat singur cu Balauru, pe care l-a executat cu sânge rece (’60).

Nemec a avut și el șansa golului, dar prima dată a șutat în blocaj, iar a doua oară a trimis peste poartă, la aceeași fază (’71). La reluare, Nascimento a fost aproape de „dublă”, dar Balauru a reușit să se opună. Goalkeeperul gazdelor a respins însă până la Costache, care a șutat violent în bară din doar câțiva metri (’78). Rivaldinho a irosit și el șansa de a puncta pe tabelă, după ce a ezitat să șuteze deși poarta era goală, permițându-i astfel lui Balauru să revină și să respingă în corner (’90+1).

Nu a contat însă. Dinamo s-a impus cu 3-1 și a urcat pe locul 4 în clasament, la 4 lungimi în spatele liderului CFR Cluj. De cealaltă parte, Voluntariul ocupă locul 9 în clasament, cu 8 puncte.

26 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: