FC Voluntari - CSU Craiova 0-1. Ivan a marcat golul victoriei la ultima fază de joc! - LOOKPLUS
FC Voluntari – CSU Craiova 0-1. Ivan a marcat golul victoriei la ultima fază de joc!

FC Voluntari – CSU Craiova 0-1. Ivan a marcat golul victoriei la ultima fază de joc!

Sursa foto: csuc.ro

CSU Craiova a câștigat dramatic pe terenul Voluntariului, scor 1-0. Trupa lui Gigi Mulțescu a marcat golul victoriei în prelungirile partidei, la ultima fază de joc!

Oltenii au semnat prima ocazie a partidei în minutul 3, când Nuno Rocha a trimis în bara transversală din doar câțiva metri. Atacantul s-a aflat însă în afara jocului. La reluare, tot craiovenii au fost mai periculoși. Ivan a prins un șut de zile mari, de la distanță, Bornescu a respins în lateral, de unde Bancu a reluat pe lângă, deși poarta era aproape goală (‘5). Oaspeții au reușit să marcheze în minutul 22, dar golul lui Nuno Rocha a fost anulat pe motiv de offside.

Finalul de repriză a aparținut tot echipei lui Gigi Mulțescu. Bancu a scăpat pe stânga, a șutat din unghi, dar Spahija a reușit să respingă de pe linia porții direct în brațele lui Bornescu (’40). Ivan a avut și el golul în bocanc, dar a preferat să centreze în loc să finalizeze, deși se afla într-o poziție ideală de a marca (’44). Intenția atacantului a fost ghicită de Bornescu, care a boxat balonul din fața lui Rocha.

Oaspeții au controlat ostilitățile pe teren și în actul secund. Madson a expediat o torpilă din afara careului, execuție parată însă de goalkeeper-ul Voluntariului (’57). Rocha a nimerit din nou bara, după o acțiune personală de toată frumusețea (’70). Atacantul Craiovei le-a dat emoții ilfovenilor și 10 minute mai târziu, când a căutat colțul lung, din unghi, dar Bornescu a intervenit excelent (’80).

Gazdele puteau da lovitura în prelungiri. Nemarcat în careu, Bălan a șutat la colțul lung, dar Calancea a respins cu un reflex miraculos (’90+1). Cel care a așternut liniștea la Voluntari a fost Ivan, care a marcat la ultima fază de joc (’90+5). Atacantul oaspeților a înscris după o greșeală în lanț a apărării adverse.

21 septembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: