FC Voluntari - CS U Craiova 0-2. Oltenii revin pe primul loc în play-out - LOOKPLUS
FC Voluntari – CS U Craiova 0-2. Oltenii revin pe primul loc în play-out

FC Voluntari – CS U Craiova 0-2. Oltenii revin pe primul loc în play-out

CS U Craiova a câştigat cu 2-0 pe terenul Voluntariului şi a urcat pe primul loc în play-out, cu 29 de puncte. Pentru ilfoveni a fost a treia înfrângere la rând.

Ivan a semnat prima ocazie a partidei, în minutul 12. Atacantul a scăpat singur pe partea dreaptă, a pătruns în careu, însă a ratat pasa decisivă. Dumitraş a căutat şi el golul, din lovitură liberă, dar mingea a trecut peste (’17). Ilfovenii au replicat prin Voduţ, care a trimis execrabil cu capul (’24). Cea mai mare şansă de gol i-a aparţinut lui Rocha, care nu a putut relua în poartă din apropiere (’26). Atacantul şi-a luat revanşa în minutul 32, când a deschis scorul cu un şut la colţul lung. Băluţă putea să dubleze avantajul pentru echipa sa, însă Calancea a reuşit să respingă miraculos (’42).

Băluţă l-a testat pe goalkeeper-ul advers şi în startul reprizei secunde, însă Calancea nu s-a lăsat nici de această dată păcălit (’53). La reluare, Ivan a trimis mult peste, tot după o acţiune a lui Băluţă (’65). Nuno Rocha a fost şi el aproape de „dublă”, dar portarul gazdelor a avut o nouă intervenţie excelentă (’66). Cel care a reuşit să perforeze buturile adverse a fost Bancu, însă reuşita sa a fost anulată pe motiv de offside (’75).

Ilfovenii au forţat golul egalizator pe final de meci, dar cei care au punctat au fost oltenii. Bancu a dus scorul la 2-0, cu un şut la colţul scurt (’89). Trupa lui Ganea putea marca golul de onoare în prelungiri, dar Popescu, aflat la debutul în Liga 1, a reuşit să pareze penalty-ul executat de Achim (’90+2).

S-a terminat 2-0 pentru Craiova, care a urcat pe primul loc în play-out, în timp ce FC Voluntari rămâne pe loc de baraj, cu 22 de puncte.

25 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: