FC Voluntari - ACS Poli Timişoara 0-0. Ratări incredibile de ambele părţi! - LOOKPLUS
FC Voluntari – ACS Poli Timişoara 0-0. Ratări incredibile de ambele părţi!

FC Voluntari – ACS Poli Timişoara 0-0. Ratări incredibile de ambele părţi!

FC Voluntari şi ACS Poli Timişoara au terminat la egalitate, scor 0-0, la capătul unui meci spectaculos, cu multe ocazii de poartă.

Oaspeţii au început mai bine partida. Llorente a tras primul semnalul de alarmă, cu un şut peste poartă (‘6). La reluare, timişorenii au solicitat un penalty la Melinte, care a căzut în careu după un contact cu Pancu, însă centralul Robert Dumitru a lăsat jocul să continue (’18).

Gazdele şi-au creat prima ocazie abia spre jumătatea primei reprize, când Kirschstein s-a opus în faţa lui Kone (’22). Replica bănăţenilor nu s-a lăsat mult aşteptată. Elek a luat o acţiune pe cont propriu, l-a driblat pe Balauru, a centrat în careu pentru Hernandez, însă spaniolul a reluat, incredibil, alături (’26). A venit rândul lui Voduţ să-şi exaspereze colegii (’33). Fotbalistul Voluntariului a şutat puţin pe lângă de la 20 de metri!

Trupa lui Flavius Stoican a pus în pericol poarta adversă şi în startul actului secund. Kone a avut golul în bocanc, dar Kirschstein i-a refuzat reuşita (’47). Mihai Costea nu a fost nici el mai inspirat la finalizare. Fostul atacant al Stelei a trimis alături dintr-o poziţie bună (’70). Costea a fost aproape de gol şi în minutul 76, când a tras puternic la colţul scurt, însă goalkeeper-ul oaspeţilor a intervenit din nou providenţial!

Cele două echipe au redus din turaţie spre sfârşitul partidei, astfel că tabela a rămas imaculată până la final. În urma acestui rezultat, FC Voluntari ocupă în continuare locul 13 în clasament, cu 5 puncte, iar ACS Poli Timişoara se situează pe poziţia a 9-a, cu 12 puncte, după 11 etape.

 

18 septembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: