FC Voluntari a câștigat Supercupa României, după ce s-a impus în fața Viitorului. Lazăr, eroul ilfovenilor - LOOKPLUS
FC Voluntari a câștigat Supercupa României, după ce s-a impus în fața Viitorului. Lazăr, eroul ilfovenilor

FC Voluntari a câștigat Supercupa României, după ce s-a impus în fața Viitorului. Lazăr, eroul ilfovenilor

FC Voluntari a produs surpriza în Supercupa României. Trupa lui Claudiu Niculescu a cucerit în premieră trofeul, după ce a câștigat cu 1-0 în fața campioanei Viitorul.

Cu o echipă mult schimbată față de sezonul trecut, Viitorul a șchiopătat serios în duelul cu FC Voluntari. Prima ocazie importantă a partidei a aparținut ilfovenilor. Rîmniceanu a scos de sub bară o minge centrată parși de Ciprian Deac (‘6). Elevii lui Gică Hagi au replicat prin Mățan, al cărui șut de la 16 metri a trecut milimetric alături (’10). Cel care a spart gheața a fost Csotin Lazăr. Fostul rapidist a reluat imparabil cu capul, din doar câțiva metri, după o fază superbă creată de Marinescu (’12).

Misiunea campioanei s-a complicat și mai mult odată cu eliminarea lui Vînă, care a văzut două galbene în nici 18 minute (’33).

Condusă pe tabelă, Viitorul a căutat golul egalizator în actul secund. Cicâldău (’49), Țîru (’52) și Benzar (’57, ’78) au irosit însă faze importante la poarta adversă, spre dezamăgirea „Regelui”. Trupa lui Hagi a presat și pe finalul meicului, însă defensiva Voluntariului a fost de neclintit. S-a terminat 1-0 pentru ilfoveni, care au reușit astfel o nouă performanță după cucerirea Cupei României în fața Astrei.

Echipele de start:

FC Viitorul: Rîmniceanu – Dumitraş, Țîru, Boli, Ganea – Lopez, Nedelcu, Vînă – Mățan, Chițu, Cicâldău; Rezerve: Buzbuchi – M. Constantin, Mladen, Benzar, Casap, Herea, Țucudean

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, M. Popescu, Acsinte – Lazăr, Răuță – Deac, Marinescu, Olteanu – Bălan; Rezerve: Petrariu – Leasă, Tăbăcariu, Ivanovici, Căpățână, Pârcălabu, Popadiuc

9 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: