FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș 0-0. Ratări uriașe la ambele porți - LOOKPLUS
FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș 0-0. Ratări uriașe la ambele porți

FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș 0-0. Ratări uriașe la ambele porți

FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș au remizat în Moldova, scor 0-0, după un meci dominat de elevii lui Leo Grozavu.

Gazdele au început în forță partida. Popovici a semnat prima ocazie a meciului în minutul 7, când a expediat un voleu frumos, dar Greab a reușit să rețină. Elek a ratat și el o șansă importantă, trimițând cu capul alături din doar 4 metri (’14)!

Mihai Roman a căutat și el drumul către gol, din lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, însă portarul oaspeților a respins miraculos din vinclu (’34). Popovici a irosit o nouă ocazie pe finalul primei reprize, când a tras la colțul lung, minega fiind deviată de Greab în bară (’41)!

Moldovenii au solicitat un penalty în debutul actului secund, dar Golofca s-a ales doar cu cartonașul galben pentru simulare (’56). Medieșenii au replicat abia în minutul 65, prin Romeo, al cărui șut s-a scurs alături. La reluare, același Popovici a ratat incredibil, trimițând în Greab din doar câțiva metri (’73).

Gazul putea deschide scorul în minutul 79, dar Bic a nimerit bara transversală! S-a terminat 0-0, rezultat în urma căruia Gaz Metan urcă pe locul 2 în play-out, cu 30 de puncte, în timp ce FC Botoșani se situează pe 4, cu 27.

7 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: