FC Botoşani - Concordia Chiajna 1-1. Punct preţios pentru ilfoveni în lupta pentru salvarea de la retrogradare - LOOKPLUS
FC Botoşani – Concordia Chiajna 1-1. Punct preţios pentru ilfoveni în lupta pentru salvarea de la retrogradare

FC Botoşani – Concordia Chiajna 1-1. Punct preţios pentru ilfoveni în lupta pentru salvarea de la retrogradare

FC Botoşani şi Concordia au remizat în Moldova, scor 1-1. Ilfovenii tremură serios în lupta pentru evitarea retrogradării, aflându-se pe locul 7 în play-out, cu doar 16 puncte.

Aflată într-o situaţie ingrată, Chiajna avea nevoie de puncte ca de aer pe terenul Botoşaniului. Ilfovenii au început în forţă partida. Cobrea a avut un reflex uluitor în faţa lui Serediuc, care a reluat pe poartă din doar câţiva metri (‘3).

Cei care au deschis însă scorul au fost moldovenii. Târnovan a înscris cu un şut plasat, din cădere, fără speranţe pentru Bălgrădean (’10). Atacantul împrumutat de la FCSB a avut şansa „dublei” peste doar câteva minute, însă mingea expediată de acesta a trecut puţin peste (’27). Buş a avut şi el golul în bocanc, însă Bălgrădean a intervenit fabulos (’41). Goalkeeperul oaspeţilor a parat excelent şi execuţia lui Bordeianu, de la 16 metri (’58).

Ilfovenii au reuşit egalarea în minutul 66, prin Munteanu, care a marcat cu latul din 3 metri. La reluare, gazdele au solicitat penalty la o cădere în careu a lui Kuku, după un duel cu Dobrosavlevici, dar Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue (’70). Concordia a ratat şansa de a pleca cu cele trei puncte, după ce Ovidiu Herea a reluat lamentabil din interiorul careului (’84). Koenders a fost aproape de un autogol stupid, mingea degajată greşit de olandez trecând puţin alături (’86).

Moruţan putea duce şi el scorul la 2-1, după ce a şutat de la distanţă, pe colţul scurt, dar Bălgrădean a avut o nouă paradă salutară (’89). Ultima ocazie a partidei i-a aparţinut lui Bordeianu, al cărui şut din lovitură liberă a fost scos de sub transversală de portarul oaspeţilor (’90+3).

14 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: