FC Botoșani - CFR Cluj 1-1. Hoban, debut cu gol în tricoul ardelenilor. Greșeli mari de arbitraj - LOOKPLUS
FC Botoșani – CFR Cluj 1-1. Hoban, debut cu gol în tricoul ardelenilor. Greșeli mari de arbitraj

FC Botoșani – CFR Cluj 1-1. Hoban, debut cu gol în tricoul ardelenilor. Greșeli mari de arbitraj

FC Botoșani și CFR Cluj au remizat în Moldova, scor 1-1, la capătul unui meci cu greșeli mari de arbitraj.

Debutul de partidă a aparținut echipei clujene. Aflat la primul său meci în tricoul CFR-ului, Ovidiu Hoban a deschis scorul cu un șut în forță, din interiorul careului (’10). Golofca putea restabili egalitatea pe tabelă în două rânduri, însă Vâtcă nu s-a lăsat păcălit (’22, ’29). La reluare, moldovenii au solicitat penalty la un henț comis de Manea, dar Marcel Bîrsan a dictat doar corner (’29). În urma loviturii de la colț a rezultat și golul înscris de Burcă. Fundașul Botoșaniului a punctat cu capul, de lângă Culio (’30).

Moruțan putea să-și ducă echipa în avantaj, dar Vâtcă a avut o nouă intervenție salutară (’36). Deac a replicat cu un șut la colțul scurt, dar mingea s-a scurs alături (’45).

Primele 25 de minute ale reprizei secunde au fost anoste, fără ocazii importante la cele două porți. Jocul s-a animat după eliminarea lui Omrani, care a văzut al doilea galben pentru simulare (’72). Francezul a căzut în careu după un duel cu Mușat, solicitând penalty, însă Bîrsan a fost de altă părere. Centralul l-a avertizat pe atacant și l-a trimis la cabine pentru cumul de cartonașe galbene. Reluările TV arată însă că a existat contact între cei doi jucători!

Elevii lui Costel Enache au vrut să profite de avantajul numeric, însă Popa a trimis agonizant alături, cu capul (’76). Cucu și-a încercat și el norocul la buturile adverse, expediind o torpilă de la distanță, dar fără vreun efect pe tabelă (’87). Buș a căutat și el golul cu un șut violent din interiorul careului, dar Vâtcă a reușit să boxeze (’88). Scor final: 1-1.

17 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: