FC Botoșani a făcut instrucție cu Sepsi Sf. Gheorghe! Laurențiu Buș, "dublă" de vis! - LOOKPLUS
FC Botoșani a făcut instrucție cu Sepsi Sf. Gheorghe! Laurențiu Buș, „dublă” de vis!

FC Botoșani a făcut instrucție cu Sepsi Sf. Gheorghe! Laurențiu Buș, „dublă” de vis!

FC Botoșani a făcut instrucție cu nou-promovata Sepsi Sf. Gheorghe, scor 5-1.

Miron a deschis scorul chiar în primul minut, după ce a reluat în poartă mingea respinsă în față de Niczuli, la un șut al lui Golofca (‘1). Laurențiu Buș a majorat diferența pe tabelă cu o lovitură de cap imparabilă, direct la vinclu (’16). Moruțan a fost și el aproape de gol, dar Dumbravă a reușit să respingă de pe linia porții (’19).

Misiunea oaspeților s-a complicat și mai mult în debutul actului secund, când Astafei a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Mușat (’47). La reluare, Buș a realizat dubla, cu un șut sub transversală din interiorul careului (’59). Mihai Roman și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, cu o execuție frumoasă, în urma unei pase a lui Golofca (’65). Mușat a avut și el golul în bocanc, dar a nimerit bara transversală cu un șut superb de la 14 metri (’75).

Sepsi a reușit golul de onoare prin Patrick Petre, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri (’89). Moldovenii au replicat însă cu aceeași monedă. Golofca a trimis cu capul în bara transversală, mingea a ricoșat la Fulop (’90), care a stabilit scorul final: 5-1!

28 iulie 2017

Un comentariu To “FC Botoșani a făcut instrucție cu Sepsi Sf. Gheorghe! Laurențiu Buș, „dublă” de vis!”

  1. Anunt munca pe net exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: