Fanii Stelei ies în stradă! Miting în 33 de județe pentru susținerea echipei lui Gigi Becali - LOOKPLUS
Fanii Stelei ies în stradă! Miting în 33 de județe pentru susținerea echipei lui Gigi Becali

Fanii Stelei ies în stradă! Miting în 33 de județe pentru susținerea echipei lui Gigi Becali

Conflictul dintre CSA și Gigi Becali nu i-a împiedicat pe microbiștii ardeleni să vină în număr mare la meciul dintre Steaua și CFR Cluj.

Aproximativ 13.000 de fani au fost prezenți în tribunele arenei din Gruia. Se cunoaște faptul că Steaua este foarte iubită în provincie, unde mii de suporteri vin să sprijine trupa „roș-albastră”. Fanii steliști vor mărșălui și în stradă pentru a susține cauza lui Gigi Becali, aflat în conflict deschis cu Armata.

„Pentru că tot suntem în perioada mitingurilor, vreau să le reamintesc fanilor Stelei, echipa actuală, că pe data de 25 februarie, în 33 de județe, dar și în București, vom avea un miting de susținere a echipei. S-a văzut și la Cluj cât este de iubită Steaua. Sunt convins că și la meciurile de acasă fanii vor veni alături de noi, pentru că mereu în momentele grele am știut să fim uniți. Am încredere în actualul lot și în munca pe care o face Laurențiu Reghecampf și sunt convins că la finalul sezonului vom celebra un nou titlul de campioni”, a precizat Helmuth Duckadam, la Digisport.

„Ne bucurăm și suntem mândri că pe oriunde vine Steaua sunt stadioane aproape pline. Acest lucru cred că trebuie urmărit de către cei care nu și-au dorit ca la București echipa noastră să fie susținută de un număr poate mult mai mare”, a subliniat Laurențiu Reghecampf.

6 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: