Fanii "roș-albaștrilor", confuzi: "Care e Steaua adevărată?! Nimănui nu-i pasă de noi" - LOOKPLUS
Fanii „roș-albaștrilor”, confuzi: „Care e Steaua adevărată?! Nimănui nu-i pasă de noi”

Fanii „roș-albaștrilor”, confuzi: „Care e Steaua adevărată?! Nimănui nu-i pasă de noi”

Sursa foto: Facebook Peluza Ros-Albastra – Oficial

Conflictul dintre Gigi Becali și CSA îi tulbură pe fani. Suporterii steliști au găsit vinovații acestei situații.

Fanii din „Peluza Roș-Albastră” au reacționat, pe rețelele de socializare, după ce au aflat că Steaua își va schimba numele în FCSB.

Pentru că Steaua este mai mult decât Gigi Becali, mai mult decât toți generalii din țara asta, mai mult și decât Lăcătuș, Tudorel Stoica, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint etc. Steaua înseamnă totul pentru noi, suporterii ei, nu înseamnă o persoană.

Toți suntem confuzi, toți avem tendința să ascultăm de unul care mai apare pe la televizor cu diverse hârtii sau altul care ne spune că el a jucat la cealaltă echipă. Avem tendința să-i acuzăm pe unii că nu mai vin la meciuri și că au ales să susțină cealaltă echipă. Avem tendința să-i înjurăm pe unii când ne acuză pe noi că nu ținem cu Steaua adevărată. Dar, care este Steaua adevărată?! Pentru unii e simplu să renunțe să țină cu actuala echipă, pentru alții e imposibil. Fiecare are trăirile lui, dar e clar că toți iubim Steaua.

Problema cea mare este că acum sunt două de Steaua. Chiar dacă una și-a pierdut marca și numele. E greu să renunți la dragostea pentru echipă, e greu să spui ’de mâine, asta nu mai e Steaua’ și să aștepți să apară o altă Steaua.

Cert este că nimănui nu-i pasă de noi! Nici lui Tudorel Stoica (cel care acuză suporterii că alungă lumea de la stadion), nici lui Gigi (cel care are impresia că pe el îl iubește de fapt lumea, și nu pe Steaua), nici lui Talpan„, au scris pe Facebook reprezentanții galeriei.

Austria Salzburg. Echipă înființată în 1933, cumpărată în 2005 de Red Bull. Noua conducere, nu doar că i-a schimbat numele, dar i-a schimbat și marca, i-a schimbat culorile, renunțând definitiv la violetul tradițional. În plus, a si pretins printr-un comunicat oficial că această echipă a tăiat orice legatură cu istorica AUSTRIA SALZBURG! Sunt o echipă nouă.

Ce au zis UEFA și Federatia Austriacă la ața tărășenie? ”Sunteti Austria Salzburg, dar cu alt nume. Nu ne interesează ce pretindeți voi, ați preluat locul Austriei Sazburg și coeficientul european, sunteți continuatoarea acelei echipe. Situația lor este și mai ciudată decat a FCSB, pentru că avand numele unui sponsor, neagreat de UEFA, în UCL evoluează cu numele de FC Salzburg. Așadar, se numeau Austria, au fost rebranduiți Red Bull, joacă în Europa cu numele de FC Salzburg. Un fel de FC București.

Ca si în cazul FCSB, suporterii s-au scindat, unii au rămas alături de echipa de prima liga, altii si-au făcut echipa in ligile inferioare sub numele istoric, Austria Salzburg, acum aflata in liga a III-a. Dar UEFA recunoaste o singura echipa ca fiind istorica Austria, pe cea din prima liga, Red Bull„, au adăugat suporterii.

16 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: