Falub nu înțelege de ce a fost demis: ”Mi-au spus că n-am făcut spectacol, eu știam că rezultatele contează!” - LOOKPLUS
Falub nu înțelege de ce a fost demis: ”Mi-au spus că n-am făcut spectacol, eu știam că rezultatele contează!”

Falub nu înțelege de ce a fost demis: ”Mi-au spus că n-am făcut spectacol, eu știam că rezultatele contează!”

Demiterea lui Adi Falub de la ASA Târgu Mureș i-a luat pe toți prin surprindere, inclusiv pe fostul tehnician al ardelenilor. Decizia șefilor clubului este cu atât mai surprinzătoare cu cât acesta a reușit să ducă echipa pe locul 6, deși avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

”Şi pe mine m-a surprins demiterea, n-am înțeles exact motivul. Atunci când eşti pe locul şase şi ai posibilitatea să urci pe podiumul clasamentului dacă reușești să câştigi un meci, este normal să surprindă o demitere, dar până la urmă asta este viaţa antrenorilor”, a mărturisit Falub.

A primit un singur reproș

Tehnicianul a dezvăluit că șefii clubului i-au reproșat faptul că echipa nu joacă spectaculos, dar nu au ținut cont de faptul că rezultatele au întrecut și cele mai optimiste așteptări. ”Singura explicaţie care mi s-a dat este că nu am făcut spectacol la meciurile pe care le-am jucat. În rest, nu am avut niciun reproş de la niciunul dintre conducătorii clubului. Nu ştiu la ce s-au referit că nu am făcut spectacol. Eu ştiu că în fotbal tot ce contează este rezultatul. Aţi văzut şi CFR, a câştigat aseară în ultimul minut, fără să facă un joc deosebit, fără să facă spectacol”, a explicat Falub, care are un semn de întrebare în privința noului antrenor, Cristi Pustai.

Ce căuta Pustai la meciurile târgumureșenilor

”Nu mi s-a părut normal că Pustai a tot fost pe la meciurile noastre, a fost chiar şi într-un cantonament, înainte de un meci. Fiecare antrenor are comportamentul lui, dar nu cred că-mi urmărea scaunul, nu o iau aşa. Îi doresc mult succes în continuare, cred că am lăsat o echipă bună, un grup foarte greu de bătut. Le va fi greu celor de la CFR când vor juca la Târgu Mureş, tuturor echipelor le va fi greu. Știu ce am muncit acolo, băieții primesc greu gol, mai ales pe teren propriu. Au luat un singur gol acasă în patru meciuri, așa că toate echipele vor avea meciuri grele la Târgu Mureş”, a încheiat Adrian Falub.

30 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: